FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Termeni și condiții

Prin accesarea si folosirea site-ului Privilege Events, va asumati respectarea integrala a prezentului regulament oficial. Prin urmare, accesul dvs. la continutul site-ului Privilege Events se va supune prezentului regulament oficial precum si tuturor legilor in vigoare.

  1. Continutul sitelui

Site-ul Privilege Events contine informatii privind produsele si serviciile Privilege Events.

Tot continutul acestui site este strict informativ. Privilege Events nu poate garanta corectitudinea informatiilor continute de acest site si nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea, integritatea sau autenticitatea informatiilor continute de acest site. Acest site si informatia continuta va sunt prezentate fara nici un fel de garantie, exprimata sau implicita.

Privilege Events isi rezeva dreptul de a face schimbari in orice moment, fara o notificare prealabila, in ceea ce priveste specificatiile si accesibilitatea produselor si serviciilor.

  1. Date personale introduse de dvs.

Orice informatie personala trimisa catre Privilege Events prin site-ul Privilege Events va fi folosita numai pentru a imbunatati serviciile oferite dvs., incluzand serviciile de marketing. Privilege Events face toate eforturile pentru a asigura colectarea, transmiterea si stocarea datelor personale in siguranta. Privilege Events nu va transmite informatia unor terte parti, cu exceptia celor din reteaua de parteneri Privilege Events. Va puteti exercita in orice moment dreptul de acces, de interventie si de opozitie in ceea ce priveste datele dvs. personale.

Cu toate ca Privilege Events nu este obligata in nici un fel sa asigure moniorizarea oricaror date introduse pe site-ul Privilege Events de catre utilizatori si nu isi asuma nici un fel de raspundere sau responsabilitate legata de datele introduse de catre utilizatori, isi rezerva dreptul de a verifica aleator aceste date introduse si sa stearga aceste date de pe site fara nici un fel de justificare.

  1. Nota privind copyright-ul si proprietatea intelectuala

Aceasta prezentare precum si tot continutul site-ului sunt protejate prin drepturile de proprietate intelectuala. Puteti folosi aceste informatii, texte, imagini sau schite continute in acest site numai in scopuri strict personale si necomerciale, si nu aveti dreptul de a reproduce, modifica, transmite, licentia sau publica, in intregime sau partial, in nici un scop, fara un acord prealabil scris din partea Privilege Events, in afara de scopul vizionarii.Fotografiile continute pe acest site sunt proprietatea Privilege Events.

  1. Marci inregistrate

Logo-ul prezent in acest site este proprietatea Privilege Events. Se interzice folosirea, descarcarea permanenta, copierea sau distribuirea lor in orice fel fara a avea acordul scris al Privilege Events.

  1. Hiperlink-uri

Site-ul Privilege Events poate contine hiperlink-uri catre alte site-uri pe deplin independente de acesta. Privilege Events nu isi asuma nici un fel de responsabilitati si nu ofera nici un fel de garantii privind integritatea, acuratetea sau autenticitatea datelor continute in aceste link-uri hipertext sau in alte site-uri, iar accesarea oricarui alt site din site-ul Privilege Events se face pe propria dvs. raspundere.

  1. Raspundere limitata

Privilege Events nu isi asuma nici un fel de responsabilitati pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, speciale sau provenite ca urmare a unei consecinte legate in orice fel de accesul dvs. la site-ul Privilege Events, incluzand, fara a se limita la, orice pierdere sau paguba cauzata de virusi ce va pot afecta calculatorul sau datorita increderii dvs. in informatia provenita prin intermediul site-ului Privilege Events.

  1. Modificarea regulamentului

Privilege Events isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament in orice moment in functie de necesitatile economice proprii, prin urmare sunteti invitati sa verificati acest regulament de fiecare data cand vizitati site-ul.

  1. Informaţiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoană care vizitează site-ul www.privilegeevents.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către Privilege Events în vederea efectuării de studii de piaţă; transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct; soluţionarea de către Privilege Events a cererilor, întrebărilor şi reclamaţiilor adresate; alte activităţi întreprinse de Privilege Events şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Privilege Events va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.