FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Servicii

Lumini ambientale și dinamice

Detalii →

Orice eveniment trebuie sa iasa in evidenta si cum altfel decat in lumina potrivita. Nu te limita doar la sursa de lumina conventionala existenta in local, ci gandeste-ti evenimentul ca pe un spectacol de lumina si culoare.

Sonorizare

Detalii →

Utilizam sisteme de sunet performante, reusind cu sucess satisfacerea tuturor cerintelor atat pe partea evenimentelor indoor cat si pe cele outdoor asigurand o performanta acustica uimitoare si un sound de exceptie.

Bar mobil

Detalii →

Esco Bar este un cocktail bar mobil pentru evenimente avand un proiect unicat ce va reprezenta cu siguranta un punct de atractie pentru invitati prin design-ul sau. Barul mobil este deservit de barmani cu experenta la evenimente gata sa raspunda tuturor exigentelor in ceea priveste prepararea cocktail-urilor.

Fum greu

Detalii →

Masina de fum cu gheata carbonica genereaza o patura de fum care acopera ringul de dans iar cei doi miri vor parea ca plutesc. Astfel dansul mirilor va parea mult mai special si va crea o imagine de neuitat pentru invitati. Efectul creat de masina de fum cu gheata carbonica este foarte impresionant si feeric.

Oglinda foto

Detalii →

Oglinda foto este un studio foto mobil, echipat cu aparat foto profesional, display touchscreen, imprimanta, lumina si accesorii haioase, pentru ca tu si prietenii tai sa obtineti amintiri de nepretuit.

Ecran LED

Detalii →

Ecran LED de pana la 8mp. O prezentare vizuala de exceptie poate face diferenta dintre succesul sau esecul evenimentului pe care il organizezi. Se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte. De aceea echipa noastra iti ofera posibilitatea de a face din evenimentul pe care il organizezi unul de neuitat!

Momente artistice

Detalii →

Vă putem pune la dispoziție prezentatori, formații, interpreți de muzică populară sau muzică ușoară dar și diferite momente artistice reprezentate prin ansambluri de dans, mascot pentru copii, program tarabană și multe altele.

Artificii

Detalii →

Spectacolul de artificii poate fi un moment special in cadrul evenimentelor importante din viata dumneavoastra.

Cere o ofertă personalizată pentru evenimentul tău

Campuri obligatorii *